Иван Вазов предлага срещи с хитови спектакли и актьори по време

...
Иван Вазов предлага срещи с хитови спектакли и актьори по време
Коментари Харесай

И Народният театър с онлайн представления

" Иван Вазов "   предлага срещи с хитови спектакли и артисти по време на карантина. От понеделник стартира стрийминг на фрагменти от 10 спектакъла. Времевото ограничаване на лъчение се постанова поради авторските права.

" Повече от всичко желаеме да продължим да бъдем дружно ", споделят от театъра. Онлайн излъчванията ще бъдат в канала на театъра в границите на 15 до 30 минути от началните дейности на всеки един от подбраните постановки. 

Зрителите ще имат удоволствието да видят части от, които обичайно пълнят залите на Народния спектакъл. Първият фрагмент, който ще гледаме онлайн, е от " Дивата патица ” от Хенрик Ибсен, режисиран от Крис Шарков и с присъединяване на Ана Пападопулу, Елена Телбис, Иван Бърнев и Валентин Ганев.

" Даскал ", " Лисичета ", " Бащата " поемат щафетата до 6 май. Преди две седмици Народният спектакъл излъчи посредством онлайн стрийминг и първата част от " Един безразсъден ден ", а в Деня на театъра повече от 10 000 – 15 000 фенове видяха шедьовъра на " Опит за хвърчене ".

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР